6 Mayıs 2012 Pazar

Aziz Yıldırım Konuştu

Aziz Yıldırım, "Hep beraber hepimizi tahliye edin, her duruşma 3 -5 değil hepimizi tahliye edin. Başkanlığa yeniden aday olduğum için kaçma şüphem de kalmamıştır" dedi. Yıldırım, savunmasını, "Darağacında olsam da son sözüm Fenerbahçe'dir diyerek tamamladı.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, aralarında Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan'ın da bulunduğu 10 tutuklu sanık katıldı. Eski futbolcu Cemil Turan'ın da aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıkların hazır bulunduğu duruşma, Kürşat Aydın'ın tanık olarak dinlenilmesiyle devam ediyor. Duruşmaya Fenerbahçe Aşbaşkanı Murat Özaydınlı da izleyici olarak katıldı.
ÖNCE ŞİKENİN NE OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, savunma yapan Aziz Yıldırım, ceza mahkemesinde yargılandıklarını, futbolda bazı şeylerin etik olup olmadığını tartışmadıklarını belirterek, ''Amaç şikeyi önlemekse, önce şikenin ne olduğunu belirtmek gerekir'' diye konuştu.
Yıldırım, ''Galatasaray ve Beşiktaş başkanları birlikte yemek yiyor. Birimiz 'lig', birimiz 'kupa' alsın diyorlar. Şimdi bu etik mi, değil mi? 2010'da biz Bursa ile çekişirken Sadri Şener, 'Biz Fenerbahçe'ye karşı kaybedeceğiz' dedi. Berabere kaldık, ikinci olduk. Şimdi bu etik mi, yoksa suç mu? İddianamede aramızda geçen konuşmaların çoğu bellidir. Hatta futbol ile ilgiliyseniz bu konuşmaları siz de yaparsınız. Bunu inkar etmenin anlamı yok'' şeklinde konuşması üzerine, mahkeme başkanı Mehmet Ekinci, ''Arkada basın mensupları var, yanlış anlaşılacak. 'Başkan şike yapıyor' diyecekler'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder